کپسولهای قهوه آلمانی -نسپرسو-کافیتالی-چیبو-دولچه گوستو-تاسیمو بوش-پد قهوه **// تماس : 09191232022 // پیام و تماس واتس آپ : 09101681989 // پیام وتماس واتس آپ : 004915210664344

کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو

مقاله

در مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۱۷

کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو

کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو از ترکیب استادانه بهترین قهوه های Arabica و robusta با کیفیت عالی، کلید یک اسپرسو کامل ایتالیایی است. بو دادن آهسته معمولی سبب آشکار شدن تمام ویژگی های اسپرسو شده و کاملاً مواد معطر قهوه را توسعه می دهد.

کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو

Chicco Doro Coffee capsule coffee Espresso ITALIANO

 

 

کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو از ترکیب استادانه بهترین قهوه های Arabica و robusta با کیفیت عالی، کلید یک اسپرسو کامل ایتالیایی است. بو دادن آهسته معمولی سبب آشکار شدن تمام ویژگی های اسپرسو شده و کاملاً مواد معطر قهوه را توسعه می دهد.

 

بیشتر ما زمانی که درباره قهوه فکر می‌کنیم، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد قهوه ایتالیاست. امروزه دیگر جادوی قهوه‌ی ایتالیایی بر کسی پوشیده نیست و قهوه و آداب قهوه خوردن، از فرهنگ ایتالیایی ناشی شده است. بوی خوب یک فنجان قهوه اسپرسوی گرم، قادر است هر  ایتالیایی‌ای را به وجد آورد. به جرأت می‌توان گفت که ایتالیایی‌های توانسته اند، دم کردن قهوه و آداب نوشیدن قهوه را تبدیل به یک هنر بکنند.

 

 

طرز تهیه اسپرسو

منظور از اسپرسو، یعنی پودر ” آسیاب شده‌” و  بسیار ریز قهوه که آن را در دستگاه قهوه‌ ساز می گذارند و سپس بخار آب با فشار زیاد از بین دانه‌ها رد می گردد و در مدت ۶۰ ثانیه، قهوه حاضر شده و آماده سرو می شود. جهت تامین انرژی روزانه در خانه یا محل کار، می توانید یک فنجان قهوه اسپرسو میل کنید و سرحال گردید.

این نوشیدنی پایه‌ی اصلی برای تهیه همه قهوه‌های ایتالیایی می باشد که در پایین به معرفی چند تا از بهترین های آن پرداخته ایم:

 

 

 

دوپیو Doppio

در صورتی که قهوه با کافئین بالا دوست دارید، این قهوه می تواند برایتان مناسب باشد؛ چون دوپیو، دوبل اسپرسو می باشد و دارای کافئین و انرژی بسیار بیشتری نسبت به اسپرسوست.

 

 

 

آمریکانو Americano

قهوه آمریکانو هم همان اسپرسو می باشد و فقط برای اینکه طعم تند و تیز آن کمتر احساس شود، آن را در آب زیادتری حل می کنند. البته بهتر است بدانید که خود ایتالیایی‌ها، از آمریکانو خوششان نمی آید و معتقدند اگر قصد دارید یک قهوه‌ی ناب میل کنید، نباید ترکیب اسپرسو را به هم بزنید.

 

 

 

ریسترتو Ristretto

 

قهوه ریسترتو واقعاً مناسب قهوه خورهای حرفه‌ای است. فرم بسیار فشرده و دو برابر غلیظ‌تر از اسپرسو است که آن را در یک شات خیلی کوچک که کمتر از ۲۰ میلی‌لیتر است سرو می کنند که بسیار قوی و پر کافئین می باشد. ریسترتو قهوه بسیار لوکسی می باشد. قهوه خورهای حرفه‌ای که می خواهند طعم خالصی از یک قهوه‌ منحصر به فرد را بچشند و در مورد آن تصمیم بگیرند، نوشیدن دو جرعه ریسترتوی غلیظ برای آنان کافی است.

 

 

 

ماکیاتو Macchiato

ماکیاتو را ترکیب کردن اسپرسو و میزان بسیار کمی شیر تهیه می کنند. کلمه ماکیانو که یک لغت ایتالیایی می باشد، به معنی «نشان‌دار و لکه‌دار» شدن می باشد. یک یا دو شات از اسپرسو را با مقدار کمی شیر داغ مخلوط می کنند و یک نوشيدني عالي از آن به دست می آید که خوردن آن در صبح، مناسب برای شروع یک روز کاری می باشد. زمانی که ماکیاتو را میل می کنید طعم قهوه موجود در آن، بیشتر از شیر احساس می شود. معمولا خیلی ها ماکیاتو را با کاپوچینو اشتباه می گیرند. اما تفاوت آن ها در این است که ماکیاتو دارای مقدار شیر کمتری است، به همبن جهت آمریکایی ها به آن کاپوچینوی خشک می گویند.

 

 

کاپوچینو Cappuccino

 

 کاپوچینو که خیلی هم پر طرفدارترین است، ممکن بار اول که آن را می خورید، حس کنید که خیلی شبیه به ماکیاتو است، اما بار دیگر که می خواهید از آن بخورید، به روش سرو کردن آن دقت نمایید. در هنگام درست کردن کاپو چینو، شیر پر چرب و داغ را در اسپرسو به مقدار مساوی ریخته و روی آن را کف شیر می ریزند. گاهي ممکن است از خامه مخصوص به جای شیر استفاده شود. تاپینگ آن هم دارچین یا پودر شکلات می باشد. ایتالیایی ها کاپوچینو را فقط اول صبح مي‌نوشند. مقدار اسپرسوی آن سلیقه ای است. برخی افراد اسپرسوی بیشتر را دوست دارند که برای اینکار کافه دوپیو را به عنوان پایه اصلی آن انتخاب می کنند.

 

 

 

لاته  Latte

در شمال اروپا به آن کافه اوله می‌گویند. ساده‌ترین نوشیدنی‌ای که هر کسی می تواند آماده کند، کافه لاته می باشد که در زبان ما به آن شیر قهوه‌ می گویند. در کافه‌ها جهت تزئین، روی آن کمی فوم شیر می ریزند. به لاته در اصطلاح همان كاپوچينوي آبكي می‌گویند؛ چون میزان شیر نسبت به اسپرسو مقدار بیشتر دارد.

 

 

 

موکا Mocha

 

قهوه موکا یا موکاچینو از مشتقات لاته محسوب می شود که آن را با شکلات طعم دار می کنند. مانند قهوه لاته پایه اصلی آن اسپرسویی است که با شیر داغ مخلوط شده است، اما تفاوت آن با لاته در این است که به آن پودر شکلات شیرین یا شربت شکلات داغ اضافه می‌ کنند. با نوشیدن موکا م یتوان دو طعم شکلات و قهوه را همزمان در یک فنجان تجربه کرد.

 

 

 

هدف موسسه ملی اسپرسو ایتالیانو

هدف اصلی موسسه ملى اسپرسو ايتاليانو در این است که به مشتريان علاقه مند، يك قهوه اسپرسو واقعى عرضه کند كه هیچ وقت طعم واقعى آن را تجربه نکرده اند.

 

 

موسسه اسپرسو ایتالیانو

موسسه ملى اسپرسو ايتاليا از سال ١٩٩٨، به وسیله گواهى كيفى كيفيت قهوه اسپرسو را تضمين مى كند.

در هر سال در حدود ١٠ ميليارد يورو به وسیله ١٣ ميليارد فنجان قهوه در بیشتر از ١٥٠ هزار مكان عمومى مبادله می شود. دستیابی اين موقعیت، فقط به خاطر يك نام تجارى نمی باشد، بلكه نتیجه ارزش و احساس فردى است كه قهوه تهیه می کند.

 

 

 

اهدف موسسه ملی اسپرسو ایتالیانو

هدف اصلی موسسه ملى اسپرسو ايتاليانو در این است که به مشتريان علاقه مند،يك قهوه اسپرسو واقعى عرضه کند كه هیچ وقت طعم واقعى آن را تجربه نکرده اند.

 

اين موسسسه در سال ١٩٩٨ ، پس از انجام دادن تحقيقات سه ساله در موسسه بين المللى و مركز مطالعاتى Testerها و با مشارکت استادان دانشگاه هاى Udine وTorino با هدف تعيين کردن يك تعريف مشخص از كيفيت مورد انتظار متقضيان ایجاد شد.

 

افراد این موسسه را طعم شناسان، سارندگان ماشين قهوه، آسیاب قهوه و انجمن هايى می باشند كه همه توجشان را صرف کیفیت این محصول نموده اند.

 

قوانینی که در این موسسه وجود دارد طبق قوانين پيش بينى شده به وسیله برند اسپرسو می باشد که عبارت اند از:

·         استفاده از يك مخلوط با كيفيت

·         بهره بردارى از ابزار مناسب

·         كادر مجرب و حرفه اى

 

مدير عامل اين موسسه آقاى Luigi Zecchini و سمت دستيار،مدير مسئول مركز Testerها وهماهنگى با استادان و مركز آناليز داده هابر عهده آقاى Luigi Odello مى باشد.

 

 

 

قهوه به سبک ایتالیایی

 

در ایتالیا تنها وعده ای که در آن قهوه میل می شود، صبحانه است. در وعده های دیگر قهوه نمی خورند، بلکه برای صرف قهوه، آن را به بعد غذا موکول می کنند. اگر کسی در یک کافه ایتالیایی، کاپاچینو رو بعد از ساعت ۱۱ صبح سفارش دهد، همه به او می خندند.

 

 

کپسول، قهوه، آلمانی، کپسول قهوه کافیتالی چیکودورو اسپرسو ایتالیانو