کپسولهای قهوه آلمانی -نسپرسو-کافیتالی-چیبو-دولچه گوستو-تاسیمو بوش-پد قهوه **// تماس : 09191232022 // پیام و تماس واتس آپ : 09101681989 // پیام وتماس واتس آپ : 004915210664344

کپسول قهوه جاکوبز اسپرسو ریسترتو

خبر

در مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۱۷

کپسول قهوه جاکوبز اسپرسو ریسترتو

کپسول قهوه اسپرسو ریسترتو Espresso Risretto ، محصولی از برند جاکوبز آلمان می باشد که در بسته های 10 عددی موجود است و هر عدد از این کپسول ها دارای وزن 52 گرم می باشند و پوشش آن ها آلومینیومی می باشند. کپسول کپسول قهوه اسپرسو ریسترتو، ساخت کشور هلند بوده و درجه رست آن 12 از 12 می باشد. با هر کدام از این کپسول های قهوه می توان، قهوه ای با حجم 25 میلی لیتر درست کرد. برای تهیه قهوه باید این کپسول ها را در دستگاه های قهوه ساز نسپرسو قرار داد.

 

کپسول قهوه جاکوبز اسپرسو ریسترتو

Espresso Risretto Jacobs Coffee Capsule

 

کپسول قهوه اسپرسو ریسترتو Espresso Risretto ، محصولی از برند جاکوبز آلمان می باشد که در بسته های 10 عددی موجود است و هر عدد از این کپسول ها دارای وزن 52 گرم می باشند و پوشش آن ها آلومینیومی می باشند. کپسول کپسول قهوه اسپرسو ریسترتو، ساخت کشور هلند بوده و درجه رست آن 12 از 12 می باشد. با هر کدام از این کپسول های قهوه می توان، قهوه ای با حجم 25 میلی لیتر درست کرد. برای تهیه قهوه باید این کپسول ها را در دستگاه های قهوه ساز نسپرسو قرار داد.

 

برند جاکوبز در سال 1895، اقدام به افتتاح اولین فروشگاه قهوه و چای خود، در شهر برلین آلمان نمود و با کیفیت بالا و منحصر به فردی که داشت، توانست به بازارهای بین المللی راه پیدا کند و هر روز به تعداد طرفداران خود بیفزاید. یکی از دلایلی که باعث کیفیت بالای محصولات جاکوبز شده است، انتخاب دانه های این محصول با دقت بالاست. کپسول قهوه اسپرسو ریسترتو Espresso Risretto  یکی از مدل های این برند می باشد.

 

کپسول های این قهوه توانستند در زمینه تهیه قهوه، باعث تحول بزرگی شوند و افراد بتوانند در کمترین زمان ممکن و به ساده ترین روش ممکن، قهوه ای خوش طعم و با کیفیت بالا تهیه کنند.

کپسول های قهوه دارای بسته بندی های استانداردی هستند و مقدار مشخصی از پودر قهوه را در خود جای داده اند تا بتوان با آن یک نوشیدنی لذیذ را به سادگی و بدون نیاز به مهارت و تخصص خاص تهیه کرد.

 

 

اولین شرکتی که اقدام به ساخت کپسول های قهوه کرد، شرکت نسپرسو بود که از مجموعه شرکت های غذایی نستله به شمار می رفت. کپسول هایی که این شرکت تولید می کرد، دارای بدنه آلومینیومی بودند که علاوه بر محافظت قهوه از عوامل گوناگون و حفظ کیفیت و تازگی آن، قابل بازیافت در طبیعت می باشد و از این رو آسیبی به محیط زیست نمی رساند. این شرکت جهت بازیافت این کپسول ها، اقدامات گسترده ای را با مشارکت اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)  انجام داده است. جهت استفاده از این کپسول ها، دستگاه های قهوه ساز نسپرسوی متناسب با آن ها نیز تولید شدند.

 

شرکت نسپرسو، دارای حق انحصاری ساخت کپسول قهوه بود و به محض تمام شدن آن، سایر شرکت ها در زمینه تولید کپسول قهوه، دست به کار شدند و برای اینکه در این زمینه موفق شوند و کپسول هایشان راحت تر مورد استفاده قرار گیرند و به خانه میلیون ها نفر راه پیدا کنند، کپسول هایی متناسب با دستگاه های نسپرسو تولید کردند.

یکی از شرکت هایی هم که کپسول قهوه متناسب با دستگاه های نسپرسو را تولید کرد، شرکت آلمانی جاکوبز بود که اقدام به تولید انواع کپسول قهوه و از جمله اسپرسو ریسترتو Espresso Risretto کرد. نام برند جاکوبز، از نام موسس آن، جان جاکوبز گرفته شده است و محصولات آن دارای طعم ویژه و رایحه آرامبخش می باشند. دانه های قهوه جاکوبز معمولا ترکیبات عربیکا و روبوستا می باشد.

 

 

 

بهترین و با کیفیت ترین قهوه ها در دنیا که دارای طرفداران زیادی هستند و عطر و بویی منحصر به فرد دارند، از بوته ای به اسم عربیکا Arabika  تولید می شوند که از قدیمی ترین انواع قهوه ها می باشند و در ارتفاعات 4 هزار و 6 هزار متری از سطح دریا به دست می آیند. چیزی در حدود 75 درصد از قهوه های کل دنیا در جهان کشت می شود، عربیکا می باشد.

نوعی دیگر از دانه های قهوه نیز که روبوستا نام دارند، در ارتفاعات 8 هزار متری از سطح دریا به دست می آیند و بیشتر گیاه عربیکا توان تحمل سرما را دارند ولی میزان کافئین موجود در آن دو برابر عربیکا می باشد و در کل عطر و بوی آن نسبت به عربیکا درجه پایین تری دارد و به همین دلیل قیمت پایین تری دادند. در حدود 25 درصد از قهوه های کشت شده در دنیا را شامل می شوند و از نوع مرغوب آن برای تهیه اسپرسو استفاده می شود.

 

روند بو دادن (رست) قهوه تاثیر بسیار زیادی در طعم و ظاهر قهوه دارد. هر چه رست قهوه بالاتر باشد، قهوه رنگ تیره تری به خود می گیرد. در فرآیند بو دادن قهوه، دانه های سبز و شیری رنگ قهوه به دانه های قوه ای رنگ یا شکلاتی رنگ تبدیل می شوند و قسمتی از کافئین، بو و ترشی موجوددر قهوه، در این فرآیند از بین می رود. حرارتی که در این فرآیند به دانه های قهوه وارد می شود به شکل گیری رایحه بی نظیر قهوه منجر می شود و همچنین سبب می شود دانه های قهوه از نظر اندازه دو برار شود و از لحاظ مزه نیز شیرین تر شده و ته مزه تلخ تر پیدا کند.

البته فرآیند رست قهوه را می توان در خانه بوسیله فر یا ماهیتابه انجام داد که البته امروزه این کار را می توان با تکنیک ها و ابزار های مختلف انجام داد که هر یک از آنها سبب می شود قهوه نهایی طعم و رایحه متفاوتی پیدا کند و به همین دلیل است که قهوه ها در توع خود از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند و می توانند نیازهای افراد با سلایق و زائقه های مختلف را برآورده کنند. 

 

 

کپسول، قهوه، آلمانی، کپسول قهوه آلمانی، کپسول قهوه جاکوبز ریسترتو